Ergodesk E2T elektrisch verstelbaar zit-sta bureau (ENZA)

Beschikbaarheid: Op voorraad | levering binnen 2 - 3 weken
*
 • Akazia
  Akazia
  products.productattributes.notavailable
 • Logan eiken
  Logan eiken
  products.productattributes.notavailable
 • Wit
  Wit
  products.productattributes.notavailable
 • Maple/Ahorn
  Maple/Ahorn
  products.productattributes.notavailable
*
*
*
*
Productomschrijving

De Ergodesk E2T is een zit sta bureau dat elektrisch in hoogte versteld kan worden zodat je zowel zittend als staand je werk kunt doen. Met een simpele druk op de knop stel je het bureau in de juiste hoogte in en kun je staand werken.

Productiviteit verhogen aan een zit sta bureau

Afwisselend zittend en staand werken kan leiden tot een hogere productiviteit en lager ziekteverzuim. Niet alleen het afwisselen van staand en zittend werken voorkomt gezondheidsproblemen en uitval. Ook bewegen achter het bureau stimuleert je gezondheid.

Gevarieerde werkhouding

Een zit sta bureau resulteert in een gevarieerde werkhouding. Uit meerdere onderzoeken blijkt dat een zit sta bureau tot minder klachten in rug, nek en schouder leidt. Het is echter belangrijk om te weten dat te lang staand werken, net als zittend werken, belastend is voor het lichaam. De richtlijn is om niet langer dan één uur achtereen en niet meer dan vier uur staand per werkdag te werken.

Kabelmanagement

Als je kiest voor kabelmanagement voorzien wij het bureau van een kabelgoot met daarin een GST stekkerblok met een aansluitsnoer van 3 meter. Hiermee kun je alle kabels van de computer, beeldschermen en andere apparatuur netjes aansluiten en zijn de kabels uit het zicht. Bij dit elektrisch verstelbare bureau is ons advies om hiervan gebruik te maken, omdat dit zorgt dat het bureau eenvoudig omhoog en omlaag kan zonder dat kabels te kort zijn en afknellen.

Productspecificaties
Attribuut naam Attribuut waarde
Instelbaarheid Elektrisch verstelbaar
Maximale belasting 80 kg
Minimale hoogte 65 cm
Maximale hoogte 130 cm
Type onderstel T poot